Salgs- og leveringsbetingelser

Nedenstående betingelser gælder i de tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem Smukthår.nu og dig som køber – dvs. i alle almindelige tilfælde.

Betalingssikkerhed

Det er trygt at bruge betalingskort på Internettet, 100% sikkert og uden selvrisiko. Vores netbutik tager både imod Dankort, Visa/Dankort, Mastercard, Mobilepay og Paypal. Når du indtaster og sender dine betalingsoplysninger til os, bliver de krypteret af en teknologi, der hedder SSL. Denne umuliggør, at andre får fingre i dine oplysninger, lige som oplysningerne hverken bliver opbevaret eller gemt nogen steder. Her hos os modtager vi kun den information, som er nødvendig for, at vi kan ekspedere din ordre. Betalingssystemet er godkendt af PBS.

Forsendelse

Vi ekspederer din ordre hurtigst muligt, men altid inden for 1-5 arbejdsdage. Vi sender dine varer med Postdanmark eller GLS, som leverer i hele Danmark inden for to hverdage. Du gøres opmærksom på, at du kan få dine varer leveret på en alternativ adresse, fx dit arbejde, så du ikke behøver at være hjemme på leveringstidspunktet. Hvis vi mod forventning ikke kan overholde ovenstående leveringstid, kontakter vi dig via e-mail eller telefon for at aftale nærmere. Her har du naturligvis mulighed for at annullere ordren og få pengene tilbage.

Risiko

Ved leveringstidspunktet overgår risikoen for varer købt hos Smukthår.nu til dig som forbruger.

Reklamationsret

Fortrydelsesretten gælder ikke ved køb af levnedsmidler. For andre varer har du 14 dages returret på varer i uåbnet stand. Kontakt os hurtigst muligt hvis du ønsker at returnere varer.

Persondata

Vi behandler dine personlige oplysninger med størst mulig datasikkerhed og tryghed for dig. I forbindelse med din ordre har vi brug for navn, adresse, telefonnummer, e-mail adresse samt evt. leveringsadresse. Disse oplysninger bruger vi udelukkende til at ekspedere ordren. Vi stiller under ingen omstændigheder dine personlige oplysninger til rådighed for tredjeparter.