FAQ

Spørgsmål vedr. varer

Får I jeres udsolgte varer på lager igen?

Nej. Vores varelager består udelukkende af restpartier og derfor gælder vores tilbud kun så længe lager haves.


Spørgsmål vedr. bestilling, ændring eller annullering af ordrer

Hvorfor har jeg ikke modtaget en ordrebekræftelse?

Efter at du har gennemført en ordre så modtager du umiddelbart derefter en salgskvittering, hvilket er din kvittering for at vi har modtaget din ordre. Efter at din ordre er afsendt fra vores lager, da vil du modtage en ordrebekræftelse samt forsendelsesinformationer (herunder track and trace nummer) på din pakke. Modtager du hverken salgskvittering eller ordrebekræftelse så tjek da dit spamfilter, da transaktionsmails til tider havner der.


Kan jeg ændre eller annullere min ordre?

Da alle ordrer ekspederes lynhurtigt efter ordreafgivelse, så er det desværre ikke muligt at annullere eller ændre i afgivne ordrer. Fortryder du dit køb, så bedes du derfor nægte modtagelse eller afhentning, eller blot sende pakken retur vha. det vedlagte og forudbetalte returlabel.


Spørgsmål vedr. levering af ordrer

Hvordan kan jeg se, om min ordre er afsendt?

Straks efter at din pakke er afsendt fra vort lager, da vil du modtage en e-mail med en ordrebekræftelse og din pakkes unikke forsendelsesnummer (track and trace nummer) – denne ordrebekræftelse er dit bevis på, at din pakke er afsendt.


Hvor lang tid tager det for min pakke at komme frem?

I de tilfælde hvor du har valgt standard levering med enten BRING eller GLS da vil du have din pakke indenfor 3 hverdage. Har du valgt DHL Express, da vil du have din pakke allerede næste hverdag (gælder ikke for levering til ikke-brofaste øer).


Kan jeg nå at ændre min leveringsadresse?

Da alle ordrer ekspederes lynhurtigt efter afgivelse, så er det desværre ikke muligt at ændre i allerede afgivede ordrer.


Hvorfor er min pakke leveret til en anden pakkeshop?

I tilfælde af at den valgte pakkeshop/pakkeboks er fyldt, da vil nærmeste pakkeshop/pakkeboks blive brugt som afhentningssted.


Spørgsmål vedr. betaling og sikkerhed

Hvad er Verified by VISA og Mastercard Securecode?

Verified by Visa og Mastercard Securecode er en sikkerhed for betaling med betalingskort på nettet. Sikkerhedsstandarden er etableret af de internationale kortselskaber, Visa og MasterCard, for at forøge sikkerheden i forbindelse med kortbetaling på nettet. Den giver større sikkerhed for, at det er den rette person, der anvender betalingskortet i forbindelse med køb på internettet i en godkendt shop.

Dit pengeinstitut er kortudsteder, og sørger bl.a. for, ud fra dine kortoplysninger og personlige oplysninger der er tilknyttet betalingskortet, at det kun er dig der kan gennemføre online betaling med kortet. Nets håndterer selve transaktionen og sørger for, at godkendelsesproceduren af dit kort, din engangskode og personlige oplysninger sker, så sikkerheden i forbindelsen med betalingen er bedst mulig.


Hvorfor har I reserveret et beløb på mit betalingskort?

Når du vælger at betale med betalingskort bliver der lavet en såkaldt reservation af købsbeløbet. Dette sker for at sikre, at der er dækning for det køb du har foretaget. Når ordren bliver afsendt, trækkes købsbeløbet og reservationen er dermed fjernet. Det er altså et spørgsmål om at der skal være dækning for det køb, der er blevet foretaget.


Hvornår trækker I pengene fra mit betalingskort?

Jvf. gældende lovgivning så trækker vi først dine penge, når ordren er lagt til afsendelse.

Er det sikkert at handle hos jer?

Ja, naturligvis. Vi har været her i flere årtier og for at gøre dette et trygt sted at handle, så bruger vi bl.a. en krypteret HTTPS protokol. Denne slags kryptering er den samme type kryptering som du finder i din netbank eller på SKATs hjemmeside.

Der er i de fleste browsers også afbilledet en hængelås øverst i adresselinjen, hvilket indikerer, at forbindelsen er sikker og at alle dine oplysninger er private.

Har du andre spørgsmål vedr. betaling eller sikkerhed? Tøv endelig ikke med at kontakte vores kundeservicemedarbejder på mail kundeservice@smukthår.nu.


Spørgsmål vedr. returneringer af ordrer

Hvordan sender jeg retur?

Returnering er let, da du blot kan benytte det gratis returlabel vedlagt din ordre ved at klistre dette udenpå forsendelsesemballagen ovenpå det oprindelige fragtlabel. Du er også velkommen til at benytte en anden forsendelsesform end det vedlagte returlabel, hvor i hvilket tilfælde dette sker for egen regning og risiko.

Returfragt fra Grønland og Færøerne betales altid af afsender, da der ikke ydes fri retur fra disse lande.

Husk! Din returpakke skal indleveres hos den korrekte transportør – PostNord pakker hos PostNord postbutikker, GLS pakker hos GLS pakkeshops, Bring pakker hos Bring pakkeshops osv. – da de enkelte transportører ikke omdeler hinandens pakker. Endvidere må returpakker ALDRIG sendes uden omdeling eller pr. efterkrav.


Jeg fik ingen kvittering, da jeg afleverede min returpakke, hvad gør jeg?

Du skal altid huske at spørge efter en afleverings kvittering der hvor du aflever din returpakke. Skulle du mod forventning ikke få den udleveret, så er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på mail kundeservice@smukthår.nu, så kan vi oplyse om status på returpakken.


Hvorfor er der intet returlabel med min ordre?

Fejl kan selvfølgelig ske men tjek dog lige indholdet en ekstra gang, da returlabels kan være elektriske og dermed sætte sig fast i posen/ kassen. Er returlabelet stadig ikke at finde, så kontakt meget gerne vores kundeservice på mail kundeservice@smukthår.nu.


Kan jeg ombytte til et andet produkt eller farve?

Ønsker du ombytning til et andet produkt eller farve, da bedes du lægge en ny ordre på smukthår.nu og derefter sende den eller de uønskede varer retur til os. På denne måde vil du modtage den eller de korrekte varer hurtigst muligt og pengene for returvarerne bliver krediteret senest 5 hverdage efter ankomst til vores lager.


Hvordan bliver mit tilgodehavende udbetalt og får jeg besked, når det sker?

Når din returpakke registreret hos os vil du modtage en e-mail vedr. dette.

Alle tilbagebetalinger vil ske senest 5 hverdage efter ankomst til vores lager, hvorefter pengene bør kunne ses på din konto. Har du betalt med MasterCard, så kan der dog gå op til 30 dage før pengene er synlige på kontoen. Betaling med MobilePay bliver tilbageført til det betalingskort der er tilknytte din MobilePay konto.

Tilbagebetalinger af ordrer betalt med faktura kører helt automatisk igennem faktura udbyderen, og du betaler selvfølgelig kun for de varer du beholder.


Hvorfor har I refunderet det forkerte beløb?

Det er sikkert sket en fejl. Send os en mail på mail kundeservice@smukthår.nu og så finder vi ud af det.


Hvor lang tid kan jeg returnere (jule)gaver?

Alle varer købt i perioden 1/11 – 23/12 betragtes som værende julegaver, hvorfor de automatisk kan returneres helt indtil 31/1. Har du købt varer udenfor denne periode, så kontakt vores kundeservice på mail kundeservice@smukthaar.nu og så forlænger vi returretten for dig.

Har du andre spørgsmål vedr. returneringer? Tøv endelig ikke med at kontakte vores kundeservicemedarbejder på mail kundeservice@smuktår.nu. De er til for at hjælpe dig. 


Spørgsmål vedr. reklamationer

Hvordan reklamerer jeg over en vare, som jeg har købt?

Når du ønsker at reklamere over en vare, så bedes du udfylde returnotaen der fulgte med din ordre med årsagskode for reklamationen, og derefter sende varen retur til os vha. det vedlagte returlabel.


Jeg har mistet mit returlabel og/eller returnota, hvad gør jeg?

Har du forlagt returlabel og/eller returnota, eller brugt det tidligere, så kontakt gerne vores kundeservice på mail kundeservice@smukthår.nu


Får jeg tilsendt en ny vare ifm. at jeg reklamerer over en købt vare?

Nej, det gør du ikke. Ifm. reklamationer så får du automatisk købssummen for varen tilbage, hvorefter vi opfordrer dig til at genbestille varen på vores webshop eller pr. telefon.


Hvordan får jeg udbetalt mit udestående ifm. en reklamation?

Alle tilbagebetalinger vil ske senest 5 hverdage efter ankomst til vores lager, hvorefter pengene bør kunne ses på din konto. Har du betalt med MasterCard, så kan der dog gå op til 30 dage før pengene er synlige på kontoen.

Ordrer gennemført med Mobilepay bliver tilbageført til det betalingskort, der er tilknytte den pågældende MobilePay konto, og tilbagebetalinger af ordrer betalt med faktura kører helt automatisk igennem faktura udbyderen.


Hvad gør jeg, hvis min pakke er leveret beskadiget?

Normalvis vil du aldrig modtage en pakke der er beskadiget. Skulle du derimod være så uheldig, så kontakt venligst vores kundeservice på mail kundeservice@smukthår.nu

Har du andre spørgsmål vedr. reklamationer? Tøv endelig ikke med at kontakte vores kundeservicemedarbejdere på mail kundeservice@smukthår.nu